Пусни една калибрация на скоростите и караш така, докато проблема се засили. После ще му мислим !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Selespeed - приказки с картинки
Collapse
X
-
След калибрацията нещата се влошиха още повече. От 2-ра отиваше на 5-та. Проблема май е самата скоростна кутия. Едното ухо, през което минава вилката е счупено.
Утре ще го заварят и се надявам всичко да е наред. Междувременно разглобиха и почистиха робота. Нещата там са ОК.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеЗначи сте намерили причината. Заваравайте и Стефан да я сглабя
със аналогов признак на проблемLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 14:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеАко стигнеш до датчик- свирни. мотаят ми се датчици)))
Всъщност ак оси от софия можеш да се обадиш и да я погледнем заедно.
Повече от това не мога да ти помогна в момента.____________________________________________
ex Alfa 146 1.6 TS 1997 , ex Lancia Delta II 1.6 16V, ex Alfa 147 2.0 TS Selespeed
Alfa 145 1.9 JTD Extreme Remap
Musso 2.3 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_71 Покажи съобщениеА какви са трите датчика на Селеспийда, тези с пластмасов корпус и черни на цвят.Могат ли да бъдат намерени като отделна част, но нови не втора употреба?
Фиорето беше така добър да ми подари един ,който един общ познат му казал ,че не работи ,но той си бачка на пушка
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеМогат ,ама са по 150 лв мисля . Ако искаш ,ще ти уредя. То е взаимнозаменяем - 2 са потенциометър на съединителя и потенциометър на скоростите .Вътре в тях има една гадна пружинка
Фиорето беше така добър да ми подари един ,който един общ познат му казал ,че не работи ,но той си бачка на пушка
150 лева са нови или са втора употреба?____________________________________________
ex Alfa 146 1.6 TS 1997 , ex Lancia Delta II 1.6 16V, ex Alfa 147 2.0 TS Selespeed
Alfa 145 1.9 JTD Extreme Remap
Musso 2.3 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_71 Покажи съобщениеПо-скоро 1 е на съединителя и 2 са за скоростите.
150 лева са нови или са втора употреба?
Фиорето беше така добър да ми подари един ,който един общ познат му казал ,че не работи ,но той си бачка на пушкаГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеестественно е че два са на скоростите и един на съединителя. Това са местата където трябва да се следи положението- напред- назад и ляво -дясно на скоростите и един за движението на съединителя.
Общия познат си мислеше че не работи щото толкова му разбира шарото от селеспийд
Струват ми се някак странно познатимай съм ги виждал някъде!?И определено не е само в е-пер-а на раздел слеспийд!!?
Comment
-
Пролема при мен продължава. След заваряването на ухото и почистването на селето, робота стои в авариен режим. Дава грешка в избирача на скоростите. Следва пак сваляне на робота. Неправилен монтаж може би?Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_71 Покажи съобщениеДатчиците са на потенциометричен принцип и като ги меря с омметъра излизат 1200 ома.
Струват ми се някак странно познатимай съм ги виждал някъде!?И определено не е само в е-пер-а на раздел слеспийд!!?
Comment
-
Бооже колко мъка има на тоя святКаква връзка има ухото с аварийния режим на робота. Той може да е в авариен режим от много други неща, включително и от неизправност в ацентралата на ABS.
Last edited by fiore; d.m.y г., 10:23.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment