Известие

Collapse
No announcement yet.

Selespeed - приказки с картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пусни една калибрация на скоростите и караш така, докато проблема се засили. После ще му мислим !

Comment

• След калибрацията нещата се влошиха още повече. От 2-ра отиваше на 5-та. Проблема май е самата скоростна кутия. Едното ухо, през което минава вилката е счупено.
      Утре ще го заварят и се надявам всичко да е наред. Междувременно разглобиха и почистиха робота. Нещата там са ОК.
      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Значи сте намерили причината . Заваравайте и Стефан да я сглабя

Comment

• Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
          Значи сте намерили причината . Заваравайте и Стефан да я сглабя
          Как веднага ме надуши ,чи я е едната...а тая женската кисне вече втора седмица хи хи хи
          със аналогов признак на проблем
          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 14:51.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            Ако стигнеш до датчик- свирни. мотаят ми се датчици)))
            Всъщност ак оси от софия можеш да се обадиш и да я погледнем заедно.
            Повече от това не мога да ти помогна в момента.
            А какви са трите датчика на Селеспийда, тези с пластмасов корпус и черни на цвят.Могат ли да бъдат намерени като отделна част, но нови не втора употреба?

Comment

• Първоначално публикувано от Peter_71 Покажи съобщение
              А какви са трите датчика на Селеспийда, тези с пластмасов корпус и черни на цвят.Могат ли да бъдат намерени като отделна част, но нови не втора употреба?
              Могат ,ама са по 150 лв мисля . Ако искаш ,ще ти уредя. То е взаимнозаменяем - 2 са потенциометър на съединителя и потенциометър на скоростите .Вътре в тях има една гадна пружинка

Фиорето беше така добър да ми подари един ,който един общ познат му казал ,че не работи ,но той си бачка на пушка

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Могат ,ама са по 150 лв мисля . Ако искаш ,ще ти уредя. То е взаимнозаменяем - 2 са потенциометър на съединителя и потенциометър на скоростите .Вътре в тях има една гадна пружинка

Фиорето беше така добър да ми подари един ,който един общ познат му казал ,че не работи ,но той си бачка на пушка
                По-скоро 1 е на съединителя и 2 са за скоростите.
                150 лева са нови или са втора употреба?

Comment

По-скоро 1 е на съединителя и 2 са за скоростите.
                  150 лева са нови или са втора употреба?
                  естественно е че два са на скоростите и един на съединителя. Това са местата където трябва да се следи положението- напред- назад и ляво -дясно на скоростите и един за движението на съединителя.

Общия познат си мислеше че не работи щото толкова му разбира шарото от селеспийд
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    естественно е че два са на скоростите и един на съединителя. Това са местата където трябва да се следи положението- напред- назад и ляво -дясно на скоростите и един за движението на съединителя.

Общия познат си мислеше че не работи щото толкова му разбира шарото от селеспийд
                    Датчиците са на потенциометричен принцип и като ги меря с омметъра излизат 1200 ома.
                    Струват ми се някак странно познати май съм ги виждал някъде!?И определено не е само в е-пер-а на раздел слеспийд!!?

Comment

• Пролема при мен продължава. След заваряването на ухото и почистването на селето, робота стои в авариен режим. Дава грешка в избирача на скоростите. Следва пак сваляне на робота. Неправилен монтаж може би?
                      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• А бе внимавах за петичката при капака на робота,ама им кажи Серго да я провери.Изрично казах на Боби да я проверят преди да сложат робота. А не съм ходил тая седмица ,щото никой не ми е звънял .

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Датчиците са на потенциометричен принцип и като ги меря с омметъра излизат 1200 ома.
                          Струват ми се някак странно познати май съм ги виждал някъде!?И определено не е само в е-пер-а на раздел слеспийд!!?
                          Датчика е на Magneti Mareli и на него пише PF2C. От там нататък, чичо google казва всичко

Comment

• Бооже колко мъка има на тоя свят Каква връзка има ухото с аварийния режим на робота. Той може да е в авариен режим от много други неща, включително и от неизправност в ацентралата на ABS.
                            Last edited by fiore; d.m.y г., 10:23.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• Кой е казал, че има връзка? След почистването и поставянето, робота влезе в авариен режим. Преди това не е бил. Ако имаш идея, сподели.

Comment

• След , като е в авариен режим, значи "той знае" какво не му урдисва, а щом знае, ще го изпее веднага. Чудя се само, защо не написа от какво точно се оплаква ?

Comment

Working...
                                X